Facebook Twitter
HomeNieuwsOver onsHistorieContactReserveren
Restaurant La Provence Zaltbommel
RestaurantCateringZakelijke gastenLes Beaux de ProvenceOnze wijnen

Openingstijden keuken
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag gesloten

Les Beaux de Provence

De culinaire hoogstandjes van de seizoenen en de heerlijke bijpassende wijnen van 'La Provence', dàt zijn Les Beaux de Provence. Bovendien vindt u hier een jaarprogramma, waarin ook onze vakanties zijn opgenomen.

Bij Les Beaux de Provence kunt u denken aan voorjaarsgerechten als asperges en najaarsgerechten met wild, aan bijzondere kerstmenu's en fijne proeverijen. U kunt nu al reserveren!

Klik hier om te reserveren

Dinsdag 15 mei t/m zaterdag 30 juni Poldermenu

Ons jaarlijks terugkerende Poldermenu (6 gerechten), waarvoor wij samenwerken met boeren, kwekers en telers, met vissers en met jagers en met producenten en leveranciers uit de hele Bommelerwaard. Door het hele jaar heen werken wij al structureel met hun producten. Wij vinden het belangrijk dat gasten meer weten over de herkomst van al het lekkers op hun bord. Korte lijn, biologisch, geen onnodige 'food miles', van grond naar mond en zonder gebruik van kleur-, geur- en smaakstoffen en houdbaarheidsnummers.

  • Terrine gans/ganzenborst/escargots/compote van rozijn en abrikoos

  • Rivierpaling/kiemgroenten/begonia

  • Rivierkreeft/asperges/rivierkreeftensaus

  • Pio pino paddenstoel/aardappelmousseline/kalfsjus

  • Runderlende/gehaktballetje van schouderstuk bavette

  • Creaties van aardbei/framboos/zuivel/rabarber

In verband met onze voorbereidingen vragen wij u om vooraf te reserveren. De prijs is € 42,50 p.p., exclusief drank. Een wijnarrangement is € 6,50 per glas. Uiteraard kunt u ook 'gewoon' van de kaart gebruikmaken.

Klik hier om te reserveren

Zondag 17 juni: ProefLOKAAL Voorjaarslunch Gamerschestraat

In samenwerking met ProefLOKAAL zullen op 17 juni Restaurant 'La Provence', Restaurant La Folie, Bommels Bakhuys, IJssalon Tiesimo, Wijnkoperij Luuc van Boort en da Silva Koffie, zich bundelen om voor u een mooie lunch te verzorgen in de Gamerschestraat in Zaltbommel.

Meer informatie en aanmelding

Zomersluiting

Het restaurant is gesloten van 16 juli t/m 6 augustus. Vanaf dinsdag 7 augustus zullen wij u, uitgerust en geïnspireerd door een – naar wij hopen – mooie zomervakantie, weer graag ontvangen.

Gamerschestraat 81~5301 AR Zaltbommel
T: 0418 51 40 70~info@la-provence.nl

© 2018 Restaurant La Provence Zaltbommel