Facebook Twitter
HomeNieuwsOver onsHistorieContactReserveren
Restaurant La Provence Zaltbommel
RestaurantCateringZakelijke gastenLes Beaux de ProvenceOnze wijnen

Openingstijden keuken
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag gesloten

Les Beaux de Provence

De culinaire hoogstandjes van de seizoenen en de heerlijke bijpassende wijnen van 'La Provence', dàt zijn Les Beaux de Provence. Bovendien vindt u hier een jaarprogramma, waarin ook onze vakanties zijn opgenomen.

Bij Les Beaux de Provence kunt u denken aan voorjaarsgerechten als asperges en najaarsgerechten met wild, aan bijzondere kerstmenu's en fijne proeverijen. U kunt nu al reserveren!

Klik hier om te reserveren

Zaterdag 10 maart: WijnSpijsWandeling Zaltbommel

Op 10 maart, van 12.00-17.00 uur, zal ook 'La Provence' u weer verrassen met een culinaire klassieker uit onze vertrouwde Franse en ambachtelijke keuken. Tijdens de wandeling door het historische stadje Zaltbommel bezoekt u meerdere restaurants waar u een 'op eigen wijze'-gerecht geserveerd krijgt met een glaasje wijn.

Reserveren is gewenst en kan via deze link

Woensdag 21 maart: menu Goût de France

Voor het vierde jaar zal 'Goût de France' op de eerste lentedag, 21 maart, 2000 chefs over 5 continenten verenigen om de Franse gastronomie te vieren. Ook 'La Provence' is hiervoor uitgenodigd. Wij zullen op deze avond een diner serveren, waarin eer wordt betoond aan de uitmuntendheid van de Franse keuken: haar capaciteit om innovatief te zijn en aan de waarden die ze uitdraagt. Daarbij gaat het om delen, genieten en respect voor de principes van kwalitatief, milieuverantwoord koken. Het menu dat wij op 21 maart gaan serveren zal bestaan uit vijf Franse klassieke gerechten met daarbij champagne en natuurlijk Franse wijnen.

We zullen dit menu de rest van de week ook voor u serveren. Over de inhoud van dit Franse menu, de wijnen en de prijs informeren wij u binnenkort.

Uitsluitend per tafel op reservering via info@la-provence.nl o.v.v Goût de France

3 t/m 14 april: kreeftenmenu

Nadere informatie volgt.

Mei en juni: Poldermenu

Nadere informatie volgt.

Gamerschestraat 81~5301 AR Zaltbommel
T: 0418 51 40 70~info@la-provence.nl

© 2018 Restaurant La Provence Zaltbommel