Facebook Twitter
HomeNieuwsOver onsHistorieContactReserveren
Euro-Toques
RestaurantCateringZakelijke gastenLes Beaux de ProvenceOnze wijnenVacature

Openingstijden keuken
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag gesloten

Les Beaux de Provence

De culinaire hoogstandjes van de seizoenen en de heerlijke bijpassende wijnen van 'La Provence', dàt zijn Les Beaux de Provence. Bovendien vindt u hier een jaarprogramma, waarin ook onze vakanties zijn opgenomen.

Bij Les Beaux de Provence kunt u denken aan voorjaarsgerechten als asperges en najaarsgerechten met wild, aan bijzondere kerstmenu's en fijne proeverijen. U kunt nu al reserveren!

Klik hier om te reserveren

ProefLOKAAL Bommelerwaard & 'La Provence'

Op vrijdag 14 september zullen wij leerlingen van basisscholen uit de Bommelerwaard kennis laten maken met ingrediënten die in onze streek gekweekt en geteeld worden. Samen met leveranciers en restaurants worden er voor hen workshops georganiseerd. Wij gaan in samenwerking met Look & Taste en Zuivelboerderij den Eelder kruiden-/bloemenboter maken. In de avond verzorgen wij een gerecht voor het Amusediner in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel.

Op zaterdag 15 september vanaf 13.00 uur staan de deuren van de Sint Maartenskerk wederom open voor de culinaire streekmarkt. In de avond verzorgen wij ook dit jaar een gerecht van het 5-gangenverrassingsmenu. Kaarten voor het Amusediner en het Verrassingsmenu zijn bij ons, de andere deelnemers of via onderstaande website verkrijgbaar.

Link naar de webwinkel van ProefLOKAAL Bommelerwaard
Klik hier voor een impressie van het festival in 2017

Herfstmenu's

Op 23 september gaat de herfst in en vanaf dit moment zullen wij in onze menu's wild- en herfstproducten verwerken. In ons dagmenu kunt u prachtige herfstingrediënten als truffel, Duroc de Batallé, wilde eend of ree aantreffen en in het dessert volrijp herfstfruit. Dit menu wisselt afhankelijk van de aanvoer van de producten.

De menuprijs bedraagt € 45,00 voor 4 gangen (exclusief dranken). Bijpassend wijnarrangement: € 6,50 per glas.

Gamerschestraat 81~5301 AR Zaltbommel
T: 0418 51 40 70~info@la-provence.nl

© 2018 Restaurant La Provence Zaltbommel