Facebook Twitter
HomeNieuwsOver onsHistorieContactReserveren
Euro-Toques
Restaurant
A la carteMenu’s
CateringZakelijke gastenLes Beaux de ProvenceOnze wijnenVacature

Openingstijden keuken
Maandag gesloten
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag gesloten

Restaurant

Het restaurant bevindt zich op de begane grond van ons monumentale pand in het vestingstadje Zaltbommel. Aan de ene kant grenst het gebouw aan het stadspark, aan de andere kant aan de haven.

We bieden u een mooie vaste kaart en een dagelijks wisselend menu, waarvan u zelf het aantal gangen kunt bepalen. De samenstelling van het menu is afhankelijk van de aanvoer van dagverse en streekgebonden producten.

Klassieke bereidingen uit eigen keuken

We hebben vele klassieke bereidingen en gerechten buiten de kaart om. Zo werken wij in het wildseizoen met gevogelte als patrijs, smient en grouse en staan haarwildsoorten als ree, hert en haas op het menu. Alle soepen, sausen, ijs en patisserie bereiden wij in eigen keuken.

Gespecialiseerde, vaak kleine, leveranciers uit Frankrijk en België zorgen voor rechtstreekse levering van traditionele producten als kruiden, oliën en oude soorten azijn.

Uw wensen zijn ons uitgangspunt

Met genoegen passen wij onze gerechten aan voor gasten met dieetwensen. Dit kunt u bij de reservering laten weten. Dan houden wij daarmee rekening bij de voorbereiding, bijvoorbeeld bij het broodbakken.

Gamerschestraat 81~5301 AR Zaltbommel
T: 0418 51 40 70~info@la-provence.nl

© 2019 Restaurant La Provence Zaltbommel