Facebook Instagram
HomeNieuwsOver onsHistorieContact
Euro-Toques

Voor uw kerstdiner thuis

Stel zelf uw kerstdiner samen aan de hand van de verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Bestellen kan t/m 17 december, onder voorbehoud van beschikbaarheid, via (0418) 51 40 70.

U kunt uw thuisdiner op 24 december afhalen tussen 15:30 en 16:30 uur en voor Eerste Kerstdag op 25 december tussen 15:00 en 16:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk om met gepast geld te betalen.

Alle gerechten zijn voor één persoon, tenzij anders vermeld.

Tegen meeneemprijzen kunt u tevens een keuze maken uit diverse wijnen.

Hoe warmt u uw kerstdiner op?

Voor enkele gerechten voegen we hier nog de opwarmbeschrijving toe.

  • Quiche lorraine: opwarmen in voorverwarmde oven op 160 graden gedurende 14-16 minuten.

  • Vegetarische quiche: kan koud of licht verwarmd (zie quiche lorraine) worden gegeten.

  • Hazenpeper: in voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 16-18 minuten.

  • Wildstoverij: in voorverwarmde oven van 160 graden gedurende 16-18 minuten.

Voorgerechten, tussengerechten en soepen

Plak ganzenleverterrine in portgelei met brioche, appel, chutney en garnituur € 15,00
Plak wildpaté met huisgerookte eendenborst, chutney, compote en brioche € 7,50
Gegratineerd visschoteltje op venkel en dragon in kreeftenjus € 7,50
Halve kreeft (250 gr kreeft) met salade en cocktailsaus € 17,50
Quiche lorraine (ham/kaas) met remouladesaus, voor 2 personen € 9,50
Vegetarische quiche (spinazie/blauwschimmelkaas) met remouladesaus, voor 2 personen € 9,50
Kreeftensoep (1 liter) met garnituur van scampi en crème fraîche, voor 4 personen € 17,50
Ossenstaartbouillon met Madeira en garnituur, voor 4 personen € 12,50
Creme Vichyssoisse (aardappel/preisoep) met truffel, 1 liter (4 personen) € 15,00
Gemarineerde olijven met pesto per 100 gram € 4,25
Huisgemaakte meergranenbol om thuis af te bakken met kaas en kummel (450 gram) en bakje verse kruidenboter € 7,75

Hoofdgerechten

Hazenpeper, rode wijn, pruim, zilverui, garnituur, rode kool, aardappel en spekjes € 15,00
Wildstoverij (hert/ree), cranberry's, rode kool, appel en aardappelgratin, spruitjes € 15,00
Rollade van fazant, gevogeltejus, zuurkoolstamp, grove worst, stoofpeertje € 17,50
Quiche met vegetarische rendang van spitskool en kokos, vegetarische saus van eekhoorntjesbrood € 8,50

Nagerechten

Kaasassortiment (6) met garnituur en notenbrood € 10,00
Taart van amandel (harde wenerbodem), appel en krentjes in calvados met crème Anglaise (6 personen) € 27,50
Merinque/banketbakkersroom/framboos/witte chocolade (6 personen) € 27,50
Huisgemaakte truffels met granache vulling en Grand Marnier van Valrhonachocolade, per 250 gram € 7,50

+ Openingstijden

Openingstijden lunch

Magesloten

Di12:00 - 16:00

Wo12:00 - 16:00

Do12:00 - 16:00

Vr12:00 - 16:00

Zaalleen diner

Zogesloten

Lunchmenu te bestellen tot 13:45 uur, daarna uitsluitend à la carte. Keuken sluit om 15.00 uur. Ons terras is rookvrij.

Openingstijden diner

Magesloten

Di17:00 - 23:30

Wo17:00 - 23:30

Do17:00 - 23:30

Vr17:00 - 23:30

Za17:00 - 23:30

Zogesloten

Dinermenu te bestellen tot 19:30 uur, daarna uitsluitend à la carte. Om 22.00 uur sluit onze keuken. Ons terras is rookvrij.

Gamerschestraat 81~5301 AR Zaltbommel
T: 0418 51 40 70~info@la-provence.nl

© 2023 Restaurant La Provence Zaltbommel